Mimarlık ve Tasarım Fakültesi kahvaltıda buluştu

3 Temmuz Çarşamba günkü Anadolu Gazetesi'nin 2. ve Eskişehir Hürriyet Gazetesi'nin 2. sayfaları ile bugünkü YeniGün Gazetesi'nin 2. sayfasında yer almaktadır.

http://e-gazete.anadolu.edu.tr/veriler/2013/07/1372663871_mtf.jpg01 Temmuz 2013 Tarihinde eklendi

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2012-2013 öğretim yılının sona ermesinin ardından, 28 Haziran Cuma günü dekanlık tarafından düzenlenen kahvaltı buluşmasında personelleriyle bir araya geldi.

Dekan Prof. Dr. Sevin Aksoylu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Berna Üstün, Yrd. Doç.  Dr. Özlem Mumcu Uçar, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Nalçakan, Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Erdem Üreyen ve Fakülte Sekreteri Cevat Erken kahvaltıda yer alan isimler oldu.

Acıların ve mutlulukların paylaşıldığı anlarda insanların birbirlerine yakınlaştığını ve bunun sayesinde de birbirlerini tanımak için güzel bir fırsat elde ettiklerini dile getiren Prof. Dr. Aksoylu "Böyle güzel bir günü daha önce de gerçekleştirilmek istedik; ancak dönemin yoğunluğu içinde bunun için fırsat bulamadık. Bu güzel günde bir araya gelen herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Tengiz Yavuz (Haber Merkezi)