Eyüp Berker ÇAKMAK, 3. Oldu

İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Eyüp Berker ÇAKMAK, 400’ün üstünde çalışmanın yer aldığı yarışmadan 3’üncülük ile döndü.

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi Eyüp Berker ÇAKMAK, “Cemer Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması”nın Öğrenci Kategorisi’nde 3’üncülüğe layık görüldü. Yarışma, Türkiye’nin 1. ve dünyanın 3. büyük park ekipmanları üreticisi konumunda ve bu konuda Ar-Ge departmanı kurmuş tek firma olan Cemer Kent Ekipmanları tarafından düzenlendi. Organizasyonun ödül töreni ise İzmir Torbalı Ticaret Odası’nda 24 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Tasarımına “Abaküs” adını verdiğini belirten ÇAKMAK; çalışmasının hedeflenen tasarım modüler sistemle üretilebilir, geniş yaş aralığına heyecan ve deneyim yaşatabilecek bir sistem olduğunu söyledi. Eyüp Berker ÇAKMAK, 400’ün üstünde projenin yarıştığı ve bunlardan 8’inin ödüllendirildiği yarışmada aldığı 3’üncülükle ilgili duygu ve düşüncelerini “Daha iyilerini yapabilmek adına bir basamak atladığım için mutluyum.” cümlesiyle paylaştı.