Genç Mimarlar, Geleceğin Mimarlarıyla Buluştu

Mimarlık Bölümü’nün düzenlediği "Genç Mimarlarla Buluşma" adlı etkinlikte konuşmacı olan Mimar Hakan DEMİREL ve Mimar Abdurrahman ÇEKİM, projelerini Mimarlık Bölümü öğrencileri ile paylaştı.

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü "Genç Mimarlarla Buluşma" adlı bir seminer düzenledi. Mimar Hakan DEMİREL ve Mimar Abdurrahman ÇEKİM’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, İki Eylül Kampüsü Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda yapıldı. Seminere; Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Aslı ÖZÇEVİK, Mimarlık Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri ile Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.

Doç. Dr. ÖZÇEVİK’in açılış konuşmasının ardından sözü, konuşmacılar aldı. “Avrupa 40 Yaş Altı 40 Mimar Ödülü”nü alan DEMİREL ve ÇEKİM, çeşitli ölçeklerdeki projelerini slayt gösterisi eşliğinde paylaştı. Projeyi hazırlarken üzerinde durdukları konular hakkında bilgi veren mimarlar, projeleri nasıl tasarladıklarını anlattı.

Etkinlik, dinleyenlerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.