HAFIZAN MİRASIN HAFIZALARDAKİ MİRASIN UNESCO OYUNUYLA ÖĞRENEN GENÇ PARMAKLARDAN UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİNDEKİ TÜRKİYE

UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Türkiye’deki yapıların öğretilmesini hedefleyen çalışmalarımızın ikincisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, ortaokul ve lise kademesindeki gençlerimize yönelik, " Hafızan Mirasın Hafızalardaki Mirasın UNESCO Oyunuyla Öğrenen Genç Parmaklardan UNESCO Dünya Miras Listesindeki Türkiye " etkinliği UNESCO Logo desteğiyle 18-24 Mayıs 2018 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç küratörlüğünde NeoPlus Alışveriş Merkezi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Galerisi'nde sanatseverlerle ve kültürel miras koruyucu melekleriyle buluşacaktır. Sergi süresince galeriye temas eden tüm ilgililer “Hafızan Mirasın, Hafızalardaki Mirasın” oyununu oynayabilecek ve sergilenmesi için resim çizebilecektir. Etkinlikle ilgili gerekli davetiye ve afiş eklerde yer almaktadır.
Sizlerin çocuklarınızla bu etkinliğe katılımınızı dileriz.