“Kadınlar Voleybol Turnuvası”nda 3. Olan Takımın Başarısı Kutlandı

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 34. Geleneksel Spor Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Kadınlar Voleybol Turnuvası”nda 3. olan fakülte takımının başarısını düzenlediği bir törenle kutladı. Anadolu Üniversitesi Lokali’nde yapılan kutlamaya; Dekan Vekili Prof. Dr. Nuray ÖZASLAN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emrah GÖKALTUN ve Doç. Cafer ARSLAN, Fakülte Sekreteri Ergülhan BALTACIOĞLU, Fakülte Temsilcisi Murat KAPLAN ile voleybol takımı katıldı.

Prof. Dr. ÖZASLAN, kutlamada yaptığı konuşmada şu cümleleri paylaştı: “Mimarlık ve tasarım eğitimi, özveri isteyen bir eğitim. Buna rağmen vakit ayırıp sporla ilgilendiğiniz için ve fakültemizi böyle güzel bir dereceyle temsil ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum ve başarınızın devamını diliyorum. Biz de Dekanlık olarak bu başarının sürdürülebilir olmasını sağlamaya çalışacağız.”